A XII. Péteri Óhegyi Bornap és Főzőfesztivál

főzőversenyének kiírása!
A főzőversenyre várjuk 2 – 3 fős csapatok jelentkezését.
Nevezni lehet: Leves
Szaftos étel
Sültek

Csak a helyszínen készített ételeket bíráljuk!!!
Nevezési díj nincs, de csapatonként legalább 30adag ételt kell készíteni
(ételféleségenként) amit kóstolójegy ellenében a fesztivál látogatói számára fel
kell kínálni.
A felkínált ételek nevét és kóstolójegy értékét jól látható helyen fel kell
tüntetni, valamint a készítendő ételek nevét versenyre történő jelentkezéskor be
kell diktálni.
A beszedett kóstolójegyeket 5db-on túl névértékének 50%-án a Péteri
Borbarát Kör Egyesület beváltja, valamint biztosítja a kóstoltatáshoz szükséges
edényt és evőeszközt.
A maximum 3fős főzőcsapat helyszínre érkezésekor a főzőhelyét az illetékes
rendező mutatja meg, ahová beállhat gépkocsijával és kirakhatja a szükséges
eszközöket, majd ki kell állnia a résztvevők számára kijelölt parkolóba.
Amennyiben a főzőcsapat nagyobb létszámmal érkezik, úgy a 14 évesnél
idősebbeknek a belépésre jogosító kóstolópoharat (amelyhez 5 kóstolójegy is
jár) meg kell vásárolnia.
A főzéshez szükséges ivóvízről mindenkinek gondoskodnia kell!
Mosogatáshoz szükséges vizet és tűzifát a BBK biztosítja.
Asztalt, széket és pavilont a BBK nem tud mindenkinek biztosítani, ezért
kérjük, azokról mindenki gondoskodjon.
A főzőhelyet 2019.05.18.én 07 órától lehet elfoglalni és berendezni.
A főzést 09 órakor kezdhetik, és az elkészült ételeket 11óra 30 és 14óra
között kell a zsűri sátorba elvinni.
Eredményhirdetés várhatóan 14 óra 30perc és16 óra 30 perc között lesz a
színpadon.
Kategóriánként az első három helyezett kupát, oklevelet kap. Különdíjat kap
az a csapat, akit a szakmai zsűri és a rendezők közösen választanak ki.
Jelentkezni lehet a peteri@borbaratkor.hu email címen, vagy a 06309663237,
06209147545 telefonszámok egyikén.
Kérjük, könnyítse meg munkánkat azzal, hogy részvételi szándékát legalább
a rendezvény napja előtti keddig jelzi.
Péteri 2019.04.24.

Péteri Borbarát Kör Egyesület